GMM #156: Trodde du verkligen att skolan var objektiv?

Efter att delar av niondeklassarnas Nationella prov “läckts” ut så står det klart att skolans uppdrag till lika del handlar om att uppfostra eleverna enligt en viss agenda som det handlar om faktisk kunskapsförmedling. Om detta och en hel del annat pratar Magnus om i dagens program.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Nouvelle Croisade, Nouvelle Croisade

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp