GMM #155: Det finns ingen anledning att hänga läpp

Vare sig Le Pen vinner eller förlorar så är det positivt för oss… kanske mer eller mindre, men i alla fall. Och när facket oroas över “rasism” i fikarummet till den grad att åtgärder sätts in så måste vi kunna ta till oss det faktum att det inte finns något att hänga läpp för.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Stefan Andersson, 113 officerare
– Blue Swede, Hooked on a Feeling

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp