Kravet från socialdemokraterna i Malmö: Inte en enda flykting under 2018

Vinsterna från massinvandringen fortsätter att gömma sig och nu kräver socialdemokraterna i Malmö att de ska slippa ta emot en enda "flykting" under 2018.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Alltjämt hör vi från politiker och proffstyckare att massinvandring och “flykting”-mottagandet de facto är en vinst; på kort såväl som lång sikt. Ja, inte bara att det är vinst utan en nödvändighet. Ändå väljer somliga länder i Europa (som Ungern och Tjeckien) att avstå i den mån det är möjligt, trots hot om höga böter.

Sverige står dock stark som en megafon för “öppna gränser” (mer eller mindre) och varje kommun med självaktning vet att i uttalanden alltid påpeka hur bra det blivit med de “nyanlända”. Speciellt lyfter man fram de ekonomiska vinningarna och att man kan anställa en massa människor (tolkar, socialarbetare, väktare etc.) för de pengar som staten pumpar in inledningsvis.

Men sedan då, när statens pengar börja tryta och kommunen skall bära kostnaderna själv? Ja, då blir det ett annat ljud i skällan och vinsten är inte lika tydligt längre.

Sålunda kräver nu socialdemokraterna i Malmö att bli undantagna kravet som kommunerna har att ordna boende för ett visst antal “nyanlända”. Hittills har man i Malmö köpt lägenheter åt “flyktingar” för 26,8 miljoner kronor och därtill dammsugit hyresmarknaden. Vinsterna man ropat sig hes över verkar dock lysa med sin frånvaro.

I varje exempel där idén om vinsterna med “flyktingar” prövas mot verkligheten visar det sig att inga vinster finnes… bara kostnader. Detta till trots fortsätter propagandan från flyktingextremisterna att ljuga i tidningar och på teve. Men när inte ens sossarna i Malmö kan hålla ut längre utan kräver ett totalt stopp under ett år, ja då borde den mest hårdnackade öppna gränser-förespråkaren ta sitt förnuft till fånga.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp