“Gör din förbannade plikt!”

Hur svårt är det att göra sin förbannade plikt?
Det jag har att säga är brutalt obekvämt och innehåller en massa svordomar, vissa kommer känna sig kränkta och sura. Jag skiter fullständigt i vilket och på era sosse-dogmer, de som reagerar på det viset kan dra åt helvete. Om du är villig att lyssna, lyssna då!

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Hur gick vi egentligen från att ha varit fruktade nordmän till den här parodin vi ser i dag? Jo, genom socialdemokratisk socialpolitik och en bredare kulturmarxism inom samtliga politiska rörelser, media och populärkultur. Det vi ser i dag började redan på 1900-talet med alla dessa reformer från “Folkhemmet”. Vad alla dessa reformer gjorde var att söndra familjen genom att på olika vis göra att personerna i familjen inte strikt behövde varandra längre för sin överlevnad, genom pensioner, bidrag, boenden och en hel gödselstack av liknande smörja som appellerar till den svage och den utstötte. Det har eliminerat alla naturliga fallgropar som ska rensa ut de svaga och inkapabla ur genpoolen. När kvinnor inte längre behövde en man för levebrödet och beskydd, när äldre inte längre behövde kvinnor och barn för omsorg, när barn inte längre uppfostrades av de äldre som de tog hand om, utan någon djävla iPad, när vi lever i ett samhälle utan faror och risker… Ja, ni ser ju resultatet! En bunt mesiga djävla hjon!

Vi har blivit förledda in på en väg med dödlig utgång, såvida vi inte väljer att gå en annan. Nationen är inte till för naturens återvändsgränder och misstag, eller för de svagas behov, nationen ska vara hierarkiskt uppbyggd i enlighet med naturen och den ska vara till för vår uppåtgående utveckling. Ingeting annat. När man mot naturens vilja gör någonting onaturligt för att gynna grupper som inte ska klara sig, ja kommer straffet som ett brev på posten. Priset för Sveriges socialistiska inställning står i öppen dager. Om du inte kan se och förstå här och nu så kommer du aldrig att förstå. För mig är det ett mysterium hur någon kan se “Folkhemmet” som någonting positivt att återvända till, det är dårskap. Likaledes alla former av socialism, i ett långsiktigt perspektiv. Det gynnar inte de starka i samhället. Enbart frihet gynnar styrka och att starka individer för sina gener vidare. Ett samhälle som gynnar svaga individer och att svaga individer för sina gener vidare är ett samhälle som är dömt till förfall och död.

För såvida man nu inte är pingstvän och kreationist, så är evolutionen ett faktum. Det är även ett faktum att negativ evolution mycket väl kan ske, om exempelvis livet blir för enkelt genom att man eliminerar alla naturliga risker som svaga individer inte är tänkta att överleva, till fördel för den långsiktiga utvecklingen av mänskligheten. Denna negativa utveckling, där korkade och svaga människor förökar sig i högre grad än riktiga människor, där dessa imbecilla veklingar styr, det kallas idiokrati. Att vi lever i en idiokrati är ett faktum. Det är idioterna och de dysfunktionella eller destruktiva minoriteterna som styr för att de utgör den breda majoriteten, helt enkelt. Se er omkring för fan!

I vårt samhälle ser vi alltså i praktiken vad som händer om trälsegmentet av befolkningen förökat sig bortom all kontroll i hundratals år. De har tagit makten och nu styr de skutan likväl som vår utveckling i en nedåtgående spiral. Vi är fortfarande en del av naturen och naturen gillar inte denna negativa utveckling. Är det så djävla konstigt då att normala och starka människor inte känner sig hemma eller inte ens tycker om de flesta av våra landsmän? Nej, inte särskilt! Den stora majoriteten är nämligen lågtstående människor som saknar syfte, sedan maskiner uppfanns, i alla fall. I dagens samhälle som definieras av dessa kastlösa finns det däremot ingen plats för krigare, stormän och kungar längre. Det finns inte ens plats för någonting som är vackert eller sant längre. Allt sker helt på trälarnas kortsiktiga och hedonistiska villkor, och allt barkar käpprätt åt helvete, kort sagt.

Så länge folkets ledare enbart behövde bry sig om vad krigare tyckte och tänkte så kunde de vara ärliga och säga vad männen behövde höra – inte nödvändigtvis vad de ville höra – och sedan bestämde jarlen eller kungen vad man skulle göra. Trälarna hade ingenting att säga till om, för de var inte ens ansedda som fullständiga personer, än mindre män, vilket de inte är heller, vill jag påstå. För mycket saknas i dem för att de ska vara riktigt tillräkneliga att kunna fatta rationella beslut, göra sina plikter utan övervakning eller för den delen att dö för att skydda kvinnor och barn. Knappast!

Nuförtiden förtjänar den breda massan sitt så kallade ledarskap, eftersom de är flyktiga, ointelligenta, hedonistiska och saknar alla former av ryggrad. Där har du anledningen till att svenskarna inte har gjort uppror än, för övrigt. Den breda massan är kort och gott trälar och idioter oavsett om vi kallar dem det eller inte. Givetvis vinner den politiker som ljuger bäst och ger dem mest “gratis saker”. De förstår inte bättre än så. De attraheras ju definitivt inte av obekväma sanningar, av offer eller plikter, alltså högerpolitik dragen till sin spets. Vilken grupp man tillhör utkristalliseras tydligast genom vilka åsikter man bär på och vad man gör åt saken.

Resultatet av vad vi ser måste följaktligen bli en evolutionär flaskhals, så kallat. Naturen kräver ordning och hatar allt som är onaturligt eller som saknar existensberättigande. Någon form av massdöd är att vänta som ett resultat av alla onaturliga gärningar som lett till en negativ evolution och felaktig näringskedja likväl som överbefolkning. Vare sig vi talar om pandemier, kärnvapenkrig, klimatförändringar, resurskrig, supervulkanutbrott, inbördeskrig, raskrig, religionskrig eller dylikt så kommer det leda till att personer som inte tänkt och förberett sig har en sämre chans att överleva och föröka sig, medan de som har tänkt och förberett sig blir morgondagens herrar. Vid slutet av dagen så finns det nämligen en enda form av makt som trumfar all låtsasmakt: organiserade och beväpnade män.

Vad bör då göras? Om du är av det rätta virket, gör som Magnus Söderman säger och bilda en familj, anslut dig lokalt till en grupp av män som under disciplin tränar inför sämre tider, lär dig hur man överlever. Tio starka män i mördarform, och som är materiellt förberedda för det som komma skall, är mer värda än tusen oförberedda och därigenom fullständigt värdelösa hjon. Om du är en sådan nationalist som bara klagar men som i praktiken inte gör någonting åt saken, som saknar stridsvärde eller som inte ens tillför något kreativt på en intellektuell nivå, skaffa dig då ett värde genom att bli krigare. Om du fattat galoppen nog mycket för att se igenom kulturmarxismen, så kan du applicera din mentala styrka på att träna, skaffa dig alla saker som behövs och lära dig nödvändiga färdigheter för att överleva och gynna din grupps överlevnad. Sluta älta problem och sluta dela våldtäktsartiklar börja gör någonting under någons ledarskap! Det är ändå djävligt tydligt vilka individer i vårt avlånga land som förtjänat att bestämma. Sluta tramsa, helt enkelt, nu får det fan vara nog!

Den moderna världen är en labyrint, ja, och alla vill vilseleda oss från våra naturliga plats i hierarkin, inte minst genom att tuta i oss att vi “alla är av lika värde” eller att vi på något magiskt vis har “rätt till vår åsikt”, som att åsikter existerar i någon sorts djävla vakuum eller är heliga helt utan att relatera till verkligheten, det är skitlöjligt! Detta är givetvis långt från sanningen. Bli en krigare först och främst! Det gör du genom hård och regelbunden fysisk träning samt att inställa dig under någon annans ledarskap och disciplin. Nationalister ska inte fortsätta vara individer utan ledning och organisation, det är dårskap som gränsar till kriminalitet! Ni säger att ni längtar efter en bättre framtid, men gå då och gör någonting åt er själva och ställ er till förfogande, gör er plikt och underkasta er den disciplin som krävs för att vi ska kunna uträtta någonting tillsammans!

Vi går mot hårda tider och då behöver alla som är smarta nog för att inse läget göra oss själva starka. Vi befinner oss i så kallat skymningsläge nu och natten kommer, var så djävla säker! Det finns massor med hopplösa fall därute, som inte har en snöbolls chans i helvetet, men mest troligt tillhör du inte den skaran. På en intellektuell nivå kan du nog förstå det jag säger även om du inte direkt vill, då det medför en massa obekväm förändring av dig själv och troligtvis en plats i hierarkin där du inte är kompis utan underlydande. Om du inte ställer dig till förfogande, organiserar dig lokalt och tränar stenhårt så kommer du däremot inte att överleva, så enkelt är det!

Nu är du informerad både hårt och brutalt i klara ordalag. Gnäll nu inte som en djävla träl, såvida du inte är en sådan. Följ de som vill skapa något ärorikt och gör din förbannade plikt!

Gustaf Ståhl

Etiketter

Om skribenten

Insändare

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp