Kortfattat

Tyskland slutar skicka tillbaka flyktingar till Ungern – eftersom de inte får ränna fritt där

Ungern har inte för avsikt att ge efter för Tysklands hot. "Behåll dem" verkar vara deras inställning.
Lova att släppa alla "flyktingar" fria som vi återsänder till er! Detta krav ställer Tyskland på Ungern, annars kommer Tyskland att behålla dem!

Sedan Ungern beslutade att internera alla “flyktingar” i väntan på att deras ärenden kan hanteras har Tyskland beslutat att inte återsända “flyktingar” som uppehåller sig i landet i strid mot Dublinförordningen. Tyskland kräver att regeringen i Budapest lovar att man kommer låta “flyktingarna” vandra fritt.

Ungern har ingen avsikt att ändra sig och Tyskland får snällt behålla “flyktingarna”. Hotet om att behålla dem verkar inte bita på Ungern… underligt va?

Källor
Annonser

5 kommentarer

Klicka här för att skriva en kommentar

Kommentera

 • Har vi någon av Victor Orbans kaliber i Sverige bör denne man träda fram snarast innan vårt land är helt utarmat.

   • Kommer vi att få nationella cigarettbutiker? Får alla konserver blågula färger liksom övriga förpackningar? Kommer all undervisning att ske på svenska och utländsk facklitteratur översättas till svenska?
    Kan du tänka dig att låta bli att dubba alla filmer till svenska? Kommer nästan allt “utländskt” öl att licensbryggas i Sverige?
    Du kanske får lov att samarbeta med SD, så allt får du inte igenom. Lycka till ändå!

    • Ja. Kanske kommer du få nationella cigarettbutiker, mer kubansk tobak, mer blågula och ekologiska konserver i totalförsvarets lager som reas ut som överskott ibland.

     Nej. Viss undervisning på universitetsnivå kommer sannolikt ske på engelska med engelsk facklitteratur.

     Nej. Att göra som Ungern, Spanien Frankrike och Tyskland, d.v.s dubba alla filmer till det egna språket kommer vi inte göra. Textning är överlägset och bra för alla svenskar som lär sig olika språk i Europa.

     Nej. Allt utländskt öl kommer drickas i utlandet. Sverige kommer inte betala licenser för utländskt öl. Svensken kommer enbart dricka svenskt ekologiskt öl i Sverige, bryggt lokalt, utan onödiga transporter.

     Ja. SD får gärna lov att samarbeta med oss precis som alla andra demokratiska partier.

     Huruvida vi får igenom allt hänger på dig och alla andra. Latmasken påverkar inte mycket. Den aktive påverkar betydligt mer.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!