Kortfattat

Polen följer Ungern – överväger att internera “flyktingar”

Interneringsläger i Ungern.
Också Polen gör sig redo för att ta ansvar för Europas framtid och säkerhet. Regeringen överväger att bygga interneringsläger för "flyktingar".

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Ungern har sedan tidigare gjort klart att så kallade “flyktingar” och asylsökare kommer att interneras i väntan på att deras ärenden utreds. Åtgärden vidtas för att skydda den egna befolkningen och förhindra att terrorister eller kriminella tar sig vidare genom Europa.

Nu har Polens inrikesminister, Mariusz Blaszczak, sagt att man överväger att bygga interneringsläger längs gränsen mot Vitryssland. Framförallt är det människor från Tjetjenien, Vietnam och Tajikistan som korsar gränsen mellan Vitryssland och Polen, för vidare resa mot Tyskland.

Övriga EU-medborgare, vars nationella ledare lever i en drömvärld om öppna gränser och allt åt alla, kan vara tacksamma för att länder som Polen och Ungern tar sitt ansvar.

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!