Kortfattat

Ny rapport visar när svenskarna blir en minoritet i Sverige

Karl-Olov Arnstberg sammanfattar en prognos gjord av en finsk docent. Den demografiska framtiden för de fyra nordiska länderna är tydlig, men inte ljus.

Realpolitik är förvisso viktigt, men kanske viktigare är att försöka förstå vad som väntar i en nära framtid. Speciellt viktigt är detta att förstår för den nationella oppositionen. En framtidsanalys krävs för att man skall veta vilka frågor som är viktiga och vilken taktik som skall användas. Det är också viktigt för gemene man att skapa sig en bild av framtiden för att kunna förbereda sig för den.

I denna anda är det viktigt att ta del av den befolkningsprognos som Karl-Olov Arnstberg sammanfattar på bloggen Invandringen och mörkläggningen. Arnstberg förklarar det publicerade:

“Kyösti Tarvainen, pensionerad docent i systemanalys vid Aaltouniversitetet i Helsingfors, mailade mig en prognos över demografiska förändringar för de fyra nordiska länderna fram till år 2065. Han hade sänt den till ett antal demografiska tidskrifter, men ingen var intresserad av att publicera hans arbete, vilket han tolkade som ett utslag av politisk korrekthet.”

Rapporten visar tydligt ett simpelt faktum. Det svenska (och de nordiska) folken håller på att bytas ut och (förutsatt att ingångsvärdena inte förändras kraftigt) kommer svenskar att vara en minoritet i Sverige redan år 2065.

Konsekvenserna av denna demografiska förändring kommer att göra sig gällande långt innan vi blir en minoritet. Studera tabellen ovan och försöka föreställa dig hur samhället kommer att se ut om åtta – tio år, alltså väldigt snart. Hur kommer lag och ordning påverkas? Hur kommer välfärden att klara av det? Det är frågor som måste svaras på för det duger inte att låtsas som inget.

Siffrorna är alarmerande och ett visst mått av desperation inträder naturligtvis. Å andra sidan visar siffrorna också att vi ännu har tid att göra motstånd, formulera idéer och erbjuda visionen om en alternativ framtid. Kunskapen om framtiden ger oss också möjligheten att förbereda oss på olika sätt för att kunna hantera den samhälleliga sönderfall som kommer i kölvattnet av den demografiska förändringen.

Kort sagt är det inte tid för panik, men det är hög tid för att ta saker och ting på allvar!

Annonser

7 kommentarer

Klicka här för att skriva en kommentar

Kommentera

 • Jag heter Bashir Qadeeri från Afghanistan bor i Ljungby Sverige. Jag skulle säga att alla människor är lika vi har respekt för alla människor.

  • Säg det till dina landsmän som kommer hit och våldtar våra svenska kvinnor. Dom visar verkligen respekt? Eller alla andra av dina landsmän som utnyttjar svenska systemet med bidrag. Och allt annan skit ni håller på med. SNÄLLA du kom inte och säg att ni har respekt för alla människor!!

  • Får jag fråga dig Bashir Q, Ditt resonemang om respekt, och allas lika värde, hur skulle det kunna rädda vita Europeiska individer från att hamna i minoritet i framtiden?

   Alla människor är INTE lika, det är det som gör oss unika.

   Jag tackar “högre makter” för att det finns riktiga lösningar som bara väntar på sin chans, att släppas ut.

 • Anhörig invandringen på 300 000 bara detta år, som det beräknas bli . Sveriges situation är ännu mera allvarlig . !!!!

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!