Hatade vita och skrek ”Allahu Akbar” medan han mördade tre

Hatet mot vita (som nu öppet och organiserat hetsas fram av olika organisationer i USA) fick Kori Ali Muhammed att gå från ord till handling. Tre vita sköts ihjäl av den svarta rasisten medan han skrek ”Allahu Akbar”.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Kori Ali Muhammed var enligt uppgift hemlös, men trots det mycket aktiv på internet där ha la upp filmer och skrev inlägg, de flesta om hur han avskydde vita och osammanhängande rants om svart överhöghet. Han skall, under skoltiden, blivit medlem i den nationella organisationen Nation of Islam, vars lära om att de vita människorna är djävlar var något han tog till sig.

Rasisten Kori Ali Muhammad mördade tre, för att de var vita.

Under tisdagsmorgonen gick han från ord till handling då han attackerade en samling vita som väntade på bussen vid en hållplats i Fresno, Kalifornien. Han skrek ”Allahu Akbar” medan han öppnade eld mot den obeväpnade skaran. Tre personer avled.

Vid tidpunkten för trippelmordet var Muhammed redan efterlyst som misstänkt för ytterligare ett mord. Han greps senare av polisen som berättar att man inte anser dådet vara en terrorhandling eftersom det handlade om rashat. Det var ett vansinnesdåd menar polisen.

– Individerna som blev utvalda i dag gjorde inget för att förtjäna detta. Attackerna var oprovocerade och utfördes av en man som var fast besluten att mörda i dag.

Mordet kommer efter intensiv hets mot den vita befolkningen i USA, i samband med organisationen Black Lives Matters frekventa demonstrationer, där man hetsat mot vita i allmänhet och poliser i synnerhet. Att någon, som Kori Ali Muhammed, förr eller senare skulle gå från ord till handling var väntat. Han är inte den första och inte den sista.

Efter dåden överlämnade sig Muhammed till polisen.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp