Ingen post för boende i Hjulsta på ett tag, för farligt enligt PostNord

För tillfället är det för farligt att dela ut posten i Hjulsta.
Åter igen har posten sett sig tvungna att dra in brevutdelning från "orten" (som man säger om man är en av partiledarna för Feministiskt initiativ).

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

PostNord har vid flera tillfällen och i olika delar av landet haft skyddsstopp – alltså att brevbärarna inte delar ut posten i områden som man anser vara farliga. Tidigare har så skett i Malmöstadsdelen Seved och nu har turen kommit till flera adresser i Hjulsta. Mari Ibsen, pressansvarig på PostNord säger:

– Det har varit stökigt i området och därför finns ett skyddsstopp för att försäkra säkerheten för vår personal.

Exakt vad som hänt och vilka som ligger bakom det framgår inte, men Hjulsta är ett av de invandrartäta områden som finns i Stockholmsregionen. Att det enkom är invandrartäta områden som drabbas av dylika åtgärder skulle ju kunna vara något att ta fasta på, kanske finns det något där som förklarar vari problemet ligger.

Men det är inte bara brevbärare som råkar illa ut. Tidigare har byggnadsarbetare hotats i Rinkeby och i Tensta lappas inte bilar eftersom att det är för farligt. Åter igen är detta områden som kan kallas för invandrartäta.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp