GMM #141: Men vad är terrorism egentligen?

Det är klart att det ska vara förbjudet att vara med i en terroristorganisation. Men, vad är terrorism egentligen, det måste vi ju har klart för oss innan vi hoppas i galen tunna. Är det månne det som den liberala demokratin föddes ur? Det, två inringare och mycket mer i dagens program.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Jag ger fan i allt, Eddie Meduza
– Bärsärkargång, Raubtier

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp