Kommunistisk kulturskribent: “Sverige stannar utan de papperslösa”

Utan illegala i Sverige skulle disken inte bli diskad enligt kulturchefen.
Aftonbladets kulturchef passar på att någon dag efter terrordådet i Stockholm argumentera för att utan "papperslösa" så stannar Sverige. Vi får anta att ett blodbad då och då är pris värt att betala...

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Åsa Linderborg, kulturchef på Aftonbladet, slår nu ett slag för de sk. “papperslösa” (sådana som terroristen från Drottninggatan vilka lever illegalt i Sverige). Det handlar om personer som sökt asyl men som fått avslag eftersom de inte har fullgoda asylskäl, men som sedan går under jorden, väl medvetna om att svensk polis inte gör några ansträngningar för att finna dem.

Enligt Åsa Linderborg, som själv uttalat sig mot exempelvis REVA (ett myndighetsprojekt år 2012 för att utvisa personer utan uppehållstillstånd i Sverige) är de illegala immigranterna nödvändiga för Sveriges ekonomi:

“Det är de som diskar på krogarna. Det är de som jobbar på budfirmorna som betalar skit. Det är de som städar och tar de sämst betalda servicejobben, de som medelklassen vill ha utförda men inte betala särskilt mycket för.”

Åsa Linderborg kopierar argumenten som hörs från USA, där hennes likar just med dylika argument kräver amnestier och så vidare. Men Sverige är inte USA och även om illegala immigranter förvisso finns bland yrkena som Linderborg räknar upp så är det inte som hon menar, att Sverige skulle stanna om vi visade dem på porten. Snarare tvärt om.

Icke att förglömma i sammanhanget är Linderborgs ideologiska kamrater inom “Ingen människa är illegal” och olika öppna gränser-nätverk vilka är de som inte bara uppmanar utan också hjälper till att gömma personer som fått avslag på sina asylsökningar. 

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp