GMM #140: Varför vi svenskar är som vi är

Förutom att resonera om islamiseringens varande eller icke varande går Magnus idag på djupet och såväl frågar som svarar på varför vi svenskarna är som vi är och varför vi tillåter det som sker att ske.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Angels of Vegkop, John Edmond
– Crusader, Saxon

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp