Red Bulls grundare sågar europeisk flyktingpolitik och påtvingad mångkultur

Dietrich Mateschitz skräder inte orden om Europeisk flyktingpolitik eller den påtvingade mångkulturen.
Red Bulls grundare och ägare skräder inte orden när han kommenterar den politik som översvämmar Europa med flyktingar och tvingar på kontinenten mångkultur.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

I en intervju inför Red Bulls 30-års jubileum uttalar sig grundaren och ägaren, den österrikiska miljardären Dietrich Mateschitz, öppenhjärtigt angående den flykting-, migrations- och mångkulturpolitik som EU för. Att öppna gränserna som politikerna gjorde menar Mateschitz är “oförlåtligt” samt konstaterar att om ett företag betett sig lika dant som politikerna så hade det gått omkull för länge sedan.

Vidare pekar han ut flyktingkramarna och politikerna som hycklare och konstaterar att:

“Ingen av alla dessa som skrek ‘refugees welcome’ eller ‘vi klarar det’ ställde iordning sina egna gästrum eller slog upp tält i sina trädgårdar för att ge husrum åt ens ett halvt dussin migranter.”

Därtill konstaterade entreprenören, vars egna förmögenhet uppskattas till 45 miljarder SEK, att dessa “flyktingar” inte var det:

“Det stod klart för alla att de flesta av de människor [som kom till Europa] inte passade in på beteckningen flykting. I alla fall inte enligt Genevekonventionen.”

Förutom att gå hårt åt den förda flyktingpolitiken uttryckte han också oro över den påtvingade mångkulturen:

“Jag hoppas att jag inte är den enda som oroas över att en av de högsta i Bryssel sa att länder som inte är mångkulturella måste försvinna från kartan.”

Antagligen åsyftade Red Bull-grundaren uttalandet från EU-komissionens vicepresident Frans Timmerman från 2015.

Förutom dessa tydliga ställningstaganden angrep Dietrich Mateschitz också “eliterna” och den rysshets och de sanktioner som gör att Europa förlorar åtskilliga miljarder i förlorade handelsintäkter.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp