I terrorns spår: vilket totalitärt samhälle vill du ha?

Mångkulturen kan gå att hålla ihop på kort sikt i ett totalitärt samhälle. Men är det ett pris värt att betala? Läs Daniel Höglunds artikel efter terrordådet i Stockholm.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Efter det som med största sannolikhet är ytterligare ett muslimskt terrordåd i Stockholm har det återigen aktualiserats att svenskarna står inför några avgörande val. Långsiktigt finns det primärt två vägar att vandra ifall vi låter samma typer av personer fortsätta hålla i rodret. Först måste vi konstatera att det för de nu styrande finns ett par premisser som är såväl heliga som fundamentala:

  1. Sverige skall vara mångkulturellt (läs mångetniskt) – till varje pris.
  2. Svenskarnas intressen är som bäst sekundära (t.ex. materiella, identitetspolitiska, ideologiska eller religiösa intressen sätts främst) – om de överhuvudtaget erkänns.

Dessa två premisser samlas de tre nuvarande statsmakterna kring. Jag har i andra texter diskuterat anledningarna till att de sätter andra intressen framför svenskarnas gemensamma intressen, och tänker inte gå in vidare på det här. Att de inte sätter svenskarnas intressen främst borde dock vara uppenbart för de allra flesta, och motståndet mot ett svenskt Sverige är också något de ofta talar helt öppet om. För att upprätthålla mångkulturen har de två val:

Antingen fortsätter de försöka hålla ihop en mjuk totalitär stat, eller så inför de en mer hård och öppen polisstat. Den mjuka totalitära staten är den stat vi haft i Sverige under några decenniers tid, en stat som inte är öppet totalitär utan där man primärt använder andra grepp än öppen våldsanvändning, lagar, förbud, åsiktskontroll och övervakning mot meningsmotståndare. Den mjuka totalitära statens vapen är framförallt sociala och psykologiska verktyg, så som propaganda, mobbing, social stigmatisering, ekonomiska sanktioner (förlorade anställningar, ersättningar osv.).

“För att upprätthålla mångkulturen har de två val”
Den mjuka totalitära statens förmåga att hålla samman samhället och säkra att samma typer av aktörer finns kvar i de tre statsmakterna är i gungning, och kommer med största sannolikhet inte kunna upprätthållas så värst länge till. Detta primärt eftersom de styrande tappat kontrollen över informationsflödet och därför inte kan påverka bilden av verkligheten i lika hög grad längre. För allt fler blir det allt mer uppenbart att den bild som förmedlas av statsmakterna inte överensstämmer med verkligheten. Mångkultur innebär problem. Massinvandring är inte bra för mottagarlandet. När de på grund av det effektiva informationsflödet till folket tvingats vända kappan efter vinden och påtala det uppenbara har de likt Moderaterna tappat sitt förtroendekapital.

Verkligheten är ingen Bamsetidning

De är som sagt i gungning, och muslimska terrordåd är ytterligare en ordentlig smäll som gör att de går ner för räkning. Verkligheten är inte som en Bamsetidning där det finns ett antal stackars skurkar som blir snälla om de bara får tillräckligt många kramar och ett gäng av Farmors pannkakor, som etablissemanget verkar tro. Etniska grupper är olika, och etniska konflikter är ett faktum som följer i alla regioner där olika etniska grupper lever blandade. Det är ett historiskt (mycket smärtsamt och blodigt) faktum. Terrorister är inte terrorister för att de fått för få kramar när de var små, och det kan således inte balanseras upp med fler kramar nu så de ”blir snälla av det”. Terrorister anser att de är goda, att det är dem som gör rätt. De är ideologiska och/eller religiösa fanatiker som agerar utefter vad de uppfattar som högre värden. För människor som lever efter högre värden äger materiella ting ringa betydelse. Därför fungerar det inte att ge potentiella och faktiska terrorister jobb, utbildning, högre social standard osv. De befinner sig i ett krig, och terroristerna som nu uppehåller sig i Sverige bör behandlas därefter.

“Etniska grupper är olika, och etniska konflikter är ett faktum som följer i alla regioner där olika etniska grupper lever blandade”

Opinionen är även den en faktor som inte kan räknas bort, och folket börjar i allt högre grad kräva ordning, trygghet och säkerhet. Något som de som står vid rodret måste kunna leverera om de ska vara kvar när opinionen blir tillräckligt stark. Antingen så vänjer sig befolkningen vid att leva i ett otryggt mångkulturellt samhälle och slutar reagera på det, ivrigt påhejade av mediapropaganda om att ”det ju fortfarande är väldigt mycket värre i andra delar av världen”, eller så kommer styret bytas ut mot ett hårdare om de väljer att fortsätta vandra längs den mjuka totalitära vägen. Deras nuvarande vapen har redan blivit allt mindre effektiva.

Risken är att ett allt mer desperat styre antingen har att välja mellan att övergå till ett mer hårt totalitärt styre, eller att bytas ut mot en annan aktör som förespråkar det hårdare styret men håller fast vid premisserna 1 och 2 enligt ovan.

I klartext; om Sverige skall fortsätta vara mångkulturellt måste en hårdare stat till, tuffare invandringslagar, en polisstat med än massivare övervakning, kontroll, lag och rätt.

Tryggare ja, men utan frihet.

Alternativ till totalitär mångkultur

Mångkulturen kräver antingen ett totalitärt system där våldet är ständigt överhängande från staten mot medborgarna, eller ett samhälle i kaos där våldet utövas i högre grad mellan medborgarna och mot staten. I nuläget hade antagligen många accepterat ett betydligt hårdare totalitärt samhälle, det hade försvårat för terrorister och kriminella, och befolkningen kunde få sitt bröd och skådespel. För vem bryr sig om att övervakas dygnet runt – så länge du inte har något att dölja? Vem bryr sig om att informationen kontrolleras och sållas åt dig – det är ju för din skull som staten gör det? Vem bryr sig om att du inte kan röra dig fritt i samhället – gallren för fönstren och det stora låset gör dig ju trygg i hemmet? Frågan är hur långt vi är beredda att gå. Vad är vi beredda att ge upp för att få känna falsk trygghet, frihet under förtryck, och miserabla liv fyllda av underhållningsbranschens ”lycka”?

Ytterst handlar detta om vilket samhälle du som läser vill ha? Vill du ha ett samhälle med mobbningskultur och mängder av oskyldiga offer för terror, våld och förnedring – eller ett totalitärt samhälle som i praktiken är en polisstat enligt Orwellsk modell? Pest eller kolera? Kanske en kombination? Vilket totalitärt samhälle vill du ha?

Finns det verkligen inget annat alternativ?

Jodå. Alternativet till att leva i ett ovärdigt samhälle är helt enkelt att tacka nej till båda de totalitära valen, att inte acceptera premisserna 1 eller 2. Alternativet är att vi avvecklar mångkulturen och återskapar ett tryggt svenskt Sverige.

Valet är som sagt ditt, men välj noga, för det gäller såväl din som dina barns och kommande generationers framtid.

Om skribenten

Daniel Höglund

Daniel Höglund

En veteran inom den svenska nationalismen som bland annat varit partiledare för Svenskarnas parti. Arbetar i dagsläget med Sveriges i särklass största förlag för nationalistisk och alternativ litteratur; Logik Förlag.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp