Artikel Samhälle

Fem rimliga krav vi måste ställa efter attacken i Stockholm

Med attacken i Stockholm i åtanke ställer Magnus Söderman här fem krav vi måste driva igenom.
Efter terrorn i Stockholm är det dags att förtydliga vad som krävs för att vända på den destruktiva utvecklingen. Svenskens krav bör vara enkla, men tydliga - här är fem stycken som lägger en god grund.

Efter attacken i Stockholm – terrorattacken, även om det inte är bekräftat ännu – borde krav ställas på regeringen. Detta bör göras av ett oppositionsparti. Något välformulerat krav misstänker jag inte kommer att komma. Därför tar jag på mig den rollen.

Jag är svensk medborgare och svensk nationalist; Sverige överlämnades till mig från mina förfäder och jag vill lämna det vidare till mina barn. Jag har i hela mitt vuxna liv strävat efter en förändring av den politik som jag vetat leder till just det som hände i Stockholm idag. Med detta i åtanke vill jag här ställa upp ett antal krav som skulle leda till ökad trygghet och säkerhet både omgående och på sikt.

Mina krav är inte sprungna ur vare sig hämndbegär eller med vad-var-det-jag-sa självgodhet. De är heller inte verklighetsfrånvända drömmerier eller präglade av någon revolutionsromantik. Mina krav är fullt rimliga och genomförbara i detta nu.

Om du skriver under på dessa krav är du välkommen att sprida dem vidare – faktum är att jag ber dig att göra det.

Som svensk medborgare och svensk sedan generationer (eller som Sverigevän oavsett härkomst) ställer jag följande krav till Sveriges regering, riksdag och rättsväsende:

 1. Sök upp och omhänderta samtliga utländska och svenska medborgare som stridit för eller på andra sätt hjälpt IS (och liknande organisationer). Därtill också alla som givit uttryck för sympati med dessa organisationer.
 2. Stäng omedelbart Sveriges gränser för ”flyktingar” och placera samtliga ”flyktingar” och migranter i interneringsläger. De skall inte, som idag, vandra fritt i vårt samhälle.
 3. Förklara – klart och tydligt – att Sverige nu gör om och gör rätt. Att vi inte kommer acceptera några angrepp på vårt land eller vårt folk (det svenska folket) samt att ni från och med nu har svenskarnas bästa som högsta prioritet. Föreningar, grupper, samfund etc. som inte förespråkar svenska intressen utan sina egna främmande gruppers särintressen skall inte få statliga bidrag.
 4. Gör klart att tiden då svensk politik och samhällelig koncensus gick ut på att föra fram idéer om att svenskar inte finns; att allt gott kommer utifrån etc. är över. Sverige främst, inget annat kan accepteras. Uppmana svensk media att vara delaktiga i att skapa en positiv svensk självbild.
 5. Inled deportering av alla utlänningar som tillhör kategori ett (se ovan) samt påbörja ett långsiktigt arbete för repatriering.

Efter att ha sett för många döda efter attackerna runt om i Europa och senast nu i Stockholm; efter att ha följt den undfallenhet man haft gentemot IS-återvändare såväl som svenskfientliga kriminella element; efter årtioenden av en förd politik och en massmedia som förnekat och förhånat Sverige och svenskarna; efter en politk som lett oss dit vi är idag – efter allt detta är mina krav rimliga.

Mer av den politik som lett oss dit vi är kan omöjligt vara lösningen – rakt motsatt politk kan dock vara det.

Låt oss pröva.

Annonser

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Populära kommentarer

 1. CarlS says:

  Sök upp och omhänderta samtliga utländska och svenska medborgare som stridit för eller på andra sätt hjälpt IS (och liknande organisationer). Därtill också alla som givit uttryck för sympati med dessa organisationer.

  Det här är väl en punkt som känns helt sansad och rimlig i teorin, men som i praktiken kommer användas som ett svepskäl för att samtidigt terrorklassa radikala nationalistiska organisationer och likställa dessa med Daesh. Eller är jag konspiratorisk?

 2. Jeg skriver under på samtlige punkt. Hvor undertegner jeg?

 3. Skriv ut och skicka till politiker, spika upp på riksdagshusets port eller dela... dela... dela....

 4. Jag kan inte säga att jag blev chockad över dagens attentat. Det är en helt naturlig konsekvens av det samhälle massinvandringen skapat. Det var bara en tidsfråga när ett terrordåd skulle inträffa på svenskt territorium liksom det bara är en tidsfråga när det kommer att hända igen.

  Det mångkulturella samhället måste avvecklas. Även om det bara är en promille muslimer som är kapabla till sådana här attacker så är de alla en produkt av det vansinniga samhällsexperiment som pågått i ett antal decennier i Västvärlden.

  Att blanda folk med väsensskilda kulturer, religioner, osv leder ofelbart till spänningar och konflikter. Invandrartäta områden är och kommer att vara en grogrund och rekryteringsbas för islamisk fundamentalism. Främmande folkslags mentala disposition i kombination med islamistisk indoktrinering och hela världssituationen skapar livsfarliga individer. Organisationer går det i viss mån att hålla koll på men attentatsmän som agerar på egen hand är mycket svåra att förutse och stoppa.

  Från våra politiska och mediala makthavare kan vi förvänta oss det sedvanliga pratet om att detta var en ”attack mot det fria samhället” som vi alla måste ”stå enade” mot osv. Fortsätter Sverige på den inslagna vägen kommer dock fler och värre saker att drabba oss. För de som vill återskapa tryggheten är Södermans fem punkter den enda lösningen.

Dessa kommentarer är från vårt forum, ge dig in i diskussionen på forum.motgift.nu

1 fler svara

Folk som diskuterar detta på forumet:

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!