Fel lägenhet utsattes för “det goda hatet” i Göteborg

Om ett hus byggs på dålig grund blir det aldrig riktigt bra.
Är man litet eljest blir det inte alltid rätt... som när Göteborgs antifa ska skrämma nationella till lydnad men istället ger sig på grannen.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Att så kallade “antifascister” under många år använt sig av vandalism och hemfridsbrott för att skrämma oliktänkande vet vi. Därtill vet vi att polisen sällan bekymrat sig om det och heller inte politiker eller gammelmedia. Det är ju trots allt “nazister” som drabbas och gärningsmännen är ofta barn eller vänner till personer inom etablissemanget.

Så bokstavsgrupperna har haft carte blanche.

Ibland går det dock inte som det är tänkt och genom åren har “civilister” drabbats när antifanterna tagit fel på adresser och lägenheter; bilar och personer. Överfall, misshandlar, vandalisering etc. har drabbat folk som över huvud taget inte har med nationell politik att göra. Men systemet har fortsatt att tiga och någon självkritik hos de misslyckade terroristerna finns inte. Aldrig har de bett om ursäkt eller tagit ansvar (utom när de motvilligt erkände den våldtäktskultur som rådde in om AFA, vilket avslöjades av Sveriges radio för över tio år sedan).

Och nu har det hänt igen, i Göteborg denna gång. En par i Mölndal vaknade härom natten upp av att en fönsterruta krossades. Enligt uppgift kastades ammoniak in i lägenheten. Ordet “nazist” hade också klottrats på fasaden, samt namnet på grannen. Polisen förklarar:

– Det verkar ha varit riktat mot fel lägenhet eller bostad. Meningen var att det skulle till någon annan.

Paret chockades och de är livrädde att det ska hända igen. Antagligen vet antifanterna nu att de åter gjort bort sig så paret kanske kan känna sig säkra. Däremot går ingen människa säker från deras generella dumhet och klåparaktighet. Så blir det när man när det “goda hatet”.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp