Fi skändar svenska flaggan i kampanj

Fi går från klarhet till klarhet. Deras känslor för Sverige är uppenbara och det är värt att lägga på minnet.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Inte nog med att Fi vill öppna gränserna och därtill se till så att utlänningar som begår grova brott skall få vara kvar i landet går man ytterligare ett steg längre för att visa att man verkligen inte, på något sätt, har någon respekt för Sverige och svenskarna eller det arv som vi blivit givna att vårda.

Bilden som Fi sprider visar deras vision inför framtiden. Sverige skall malas ner och ut kommer ett splittrad sammelsurium i regnbågens färger där minoriteternas intressen har företräde och det som en gång var inte längre finns kvar.

Fi är landsförrädare, svenskfientliga och fiender till vårt land och folk. Detta är värt att lägga på minnet.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp