Skolminister Fridolin vill lotta in “nyanlända” på populära skolor – ingen ska komma undan

Att bryta segregationen är det viktiga... att alla barn ska gå i en mångkulturell skola är målet.
Ingen ska komma undan mångkultur i skolan. Det ska Gustav Fridolin se till genom att lotta in "nyanlända" i populära skolor.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det får vara slut med segregationen inom svenska skolan. Att svenska föräldrar placerar sina barn i svenska skolor (vilka då blir “populära” skolor) måste få ett slut. Ett sätt kan vara att lotta in så kallat “nyanlända” i populära (svenska) skolor.

Fridolin vill också se till så att ojämlikheten minskar i skolorna, vilket innebär att skolor med problem (exempelvis skolor med majoriteten utlänningar) skall få mer resurser och att lärare som väjer sådana skolor skall få högre lön. Alltså, och som vanligt, man tar från en grupp (svenska elever i bra skolor) och ger till en annan grupp. Detta betyder alltså att de bra skolorna kommer få nöja sig med mindre och alla blir till sist jämlikt dåliga.

Men grundbulten är att “segregationen bryts”. Ingen ska komma undan och svenskar ska inte kunna flytta bort sina barn från mångkulturen, oavsett konsekvenserna. Svenska barn kan, kort sagt, offras för att massinvandring och mångkultur ska kunna fortsätta.

Tänk vad bra det vore om alla de föräldrar som flyttar sina barn bort från stökiga mångkulturella skolor också tog sitt ansvar att stötta den nationella oppositionen. Tyvärr låtsas dessa föräldrar i allt väsentligt att deras val för barnet handlar om annat än det faktum att man inte vill ha sin telning i skolor som förstörts av mångkultur och massinvandring. Charaden fortsätter.

Men till sist kan man inte flytta eftersom det inte finns någon plats som är skonad. Det kommer Gustav Fridolin se till.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp