Skenande kostnader för att upprätthålla det mångkulturella Sverige

Många nya arbetstillfällen ger massinvandringen Sverige.
Kostnaderna för att hantera konsekvenserna av massinvandringen och mångkulturen i Sverige skenar. Och det är skattebetalaren som står för notan.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

När kostnaderna för massinvandringen och mångkulturen (som numera är fastslagen i grundlagen) resoneras kring gör etablissemanget allt för att det stora bilden inte skall synas. Det talas om att ekonomin i kommunerna växer eftersom massinvandringen “skapar arbeten”. Att 30 nya tolktjänster eller ett ökat behov av väktare i sig är konsekvenser av nämnda massinvandring låtsas man inte om… inte heller att det hela till syvende och sist betalas med skatten och/eller en försämrad livskvalitet, samt att statens bidrag till kommunerna försvinner efter ett par år och att allt som då är kvar är utgifterna, vill man kännas vid.

Visst kan vi höja BNP genom att en masse slå sönder fönsterrutor i Sverige (vilket skulle stimulera glasmästare och montörer), men det är ingen bra idé.

En grupp som hittills tjänat bra på Sverige i förändring är advokaterna. Mellan 2006 och 2016 ökade samhällets kostnader för dessa från 1,3 miljarder till 2,7 miljarder. Detta beror på fler brottmål och fler dagar i rätten. Därtill ökar asylprocesserna lavinartad och självfallet måste tolkar finnas på plats vid förhör och i domstolen.

2,3 miljarder hade regeringen avsatt för 2017 men dessa pengar kommer inte att räcka till. Ytterligare 650 fräscha skattemiljoner måste nu tillföras så att våldtäktsmän, asylskojare, kriminella tiggare och så vidare ska kunna få sin rättssäkerhet uppfylld.

När man tittar på de faktiska kostnaderna för massinvandringen så måste man väga in alla aspekter av samhället som påverkas. Rättegångar är bara en liten del, men en stor utgiftspost. Pengarna hade ju kunnat gå till annat.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp