Jättemoské på gång i Helsingfors – finansieras från utlandet

Självfallet måste en växande muslimsk befolkningen få en moské mitt i Helsingfors.
Också i Finland ökar andelen muslimer och nu behöver man en ny stor moské med tillhörande minareter och byggnader för kulturella och sociala center. Förhoppningen är att staden skall ge tillstånd för det nya bygget på Hanaholmen, naturskönt vid vattnet.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Behovet av en ny stor moské i den finländska huvudstaden Helsingfors är skriande och nu börjar planerna på ett riktigt skrytbygge till Allahs ära att ta form. Redan i vår skall staden ta ställning till om man skall ge tillstånd.

Finansieringen av moskén finns det redan löften om från Bahrain och mark för byggnaden kan snart bli ledigt i och med att det stora kolverket på Hanaholmen avvecklas 2024. Den nya moskén skulle där kunna breda ut sig på de 18 000 kvadratmeter man sökt tillstånd för och minareterna kan sträcka sig upp mot himlen.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp