Fransk presidentkandidat hoppas locka till sig utlänningarnas röster med vidlyftiga löften

Valet i Frankrike närmar sig med stormsteg och Marine Le Pens främsta motståndare, Emmanuel Macron, lovar utomeuropéer guld och gröna skogar för att få deras röster.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

När globalisten Emmanuel Macron går till val hoppas han på utlänningarnas röster. Eftersom han inte lyckas övertyga den franska medel- och arbetarklassen, vilka till del snarare ser Marine Le Pen som en tänkbar kandidat. Macron som kommer från Rotschilds bankhus med en relativt ointresserad inställning till politisk islam försöker framställa sig varande mot etablissemanget, men det går inte riktigt hem.

Emmanuel Macron vänder sig därför till Frankrikes stora utomeuropeiska befolkning med löften om att “frigöra” dem från förorterna de lever i och den kriminalitet som plågar dessa områden. Bland annat vill Macron blanda upp bostadsområden och genom positiv diskriminering se till så att utlänningar kommer in på arbetsmarknaden.

Han har också gett sig på Front National och Marine Le Pen. Under ett tal i staden Marseille (där andelen muslimer uppgår till 40 procent) som blivit utnämnd till Europas farligaste uppmanade Macron sina väljare att “sparka ut” Front National från landet och brännmärkte också nationalistpartiet som “hatfullt”.

Marine Le Pen har å sin sida givit denna analys av sin motståndare:

“Macron har inga lösningar på dessa problem och inget att erbjuda Frankrike. Han har inget program, utom att försvara burkinin och se till så att ännu fler migranter kommer hit.”

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp