Somalisk flykting våldtog handikappade män och mördade 87-årig kvinna

Den somaliska flyktingen inför domstolen.
Två män våldtogs och en äldre kvinna mördades av en 18-årig flykting. Precis som så mycket annat kanske detta är något vi måste vänja oss vid?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

En asylsökare från Somalia står åtalad för två våldtäkter och ett mord. Det var tidigt på morgonen den 22 oktober förra året som den somaliska mannen smög sig in i ett servicehus i den tyska staden Neuenhaus.

Somalierna började med att våldta en förlamat 59-årig man. Därefter tog sig “flyktingen” vidare in i ett angränsande rum där han våldtog ytterligare en man. Vid denna andra våldtäkt konfronterades somaliern av offrets hustru, en 87-årig kvinna, som asylanten misstänks ha mördat med “mycket grovt våld”.

Den misstänkte hålls i förvar på ett mentalsjukhus och rättegången kommer att ske inför en ungdomsdomstol.

Hittills har ingen politiker gått ut och sagt att vi måste vänja oss vid dylikt. Men å andra sidan, eftersom de anser att vi måste vänja oss vid terrordåd och att sådana är ett pris man är beredd att betala för mångkultur och massinvandring, kan vi anta att också våldtäkter och mord på serviceboenden tillhör vår samtid.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp