Rysslands president kommenterar klimathysterin

Vladimir Putin besöker Arktis och ifrågasätter människans påverkan på klimatet.
Under ett besök på Arktis konstaterade också Rysslands president vissa självklarheter kring den klimathysteri som råder.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Den som inte blint accepterar idén om att människan är ansvarig för de klimatförändringar som sker och därför måste påläggas nya skatter, inskränkningar i sin rörlighet eller vad de ska äta till middag, kallas för “klimatskeptiker” eller till och med “klimatförnekare”. Dumt ja, men sant. Detta är inget som bara vanliga dödliga pysslar med utan också forskare.

Oregonpetitionen samlade 30 000 akademiker och doktorer som menade att det inte finns övertygande bevis om att människan är ansvarig för “global uppvärmning” och i Sverige har Lars Bern samlat 20 professorer och docenter som resonerar i samma banor. Också i Tyskland har forskare (ett 60-tal) ifrågasatt klimatalarmisternas propaganda.

Hela klimatrörelsen är big buisness varför vi inte behöver förvånas över att deras “sanning” svartsjukt vaktas. Så till den milda grad att det amerikanska justitiedepartementet under Obamas administration såg över möjligheterna att åtala och fängsla “klimatförnekare”. Detta hot får dock anses avvärjt i och med den nya administrationen, som intar en mer nykter syn på klimatalarmismen.

En annan världsledare som inte är övertygad om människans ansvar för den globala uppvärmningen är Rysslands president Vladimir Putin. I samband med ett besök på Arktis kommenterade presidenten klimatförändringarna så här:

– Uppvärmningen hade redan börjat under 1930-talet. Då existerade inte de utsläpp vi talar om, och uppvärmningen hade ändå redan börjat. Frågan är inte hur vi kan stoppa den, eftersom det är omöjligt. Vad den kan bero på är globala cykler på jorden. Och frågan är då hur vi ska anpassa oss till den.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp