Millennial Woes mycket besviken på Stockholm

Den skotska videobloggaren Millennial Woes berättar om sina intryck från Stockholm, och han är inte imponerad. Snarare oroad och förskräckt.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Den skotska videobloggaren Millennial Woes var i Stockholm för att delta på Identitär Idé i februari i år. Totalt stannade han i fem dagar, och nu har han sammanfattat sina intryck i en video på dryga femton minuter. Tyvärr för alla stockholmare är det inget fint intryck han fått av Sveriges huvudstad.

Bland annat märkte han hur smutsigt det var jämfört med andra europeiska storstäder, hur allt verkade vara på engelska istället för svenska och hur utbredd rasblandningen verkade vara. Dessutom lade han märke till den närmast Sovjetinspirerade arkitekturen.

Till slut frågar han sig om vi ens kan “gå tillbaka” till något annat utan någon stor, hemsk händelse.

Etiketter

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp