Kortfattat

Svenskarna är olyckligast i Norden enligt FN

Sverige, inte lyckligaste landet i Norden.
Sverigebilden får sig åter en törn då det visar sig att svenskarna är det mest olyckliga folket i Norden. Både Danmark och Norge slår oss, tillika Finland. Hur kan det vara möjligt när Sverige är bättre än någonsin?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Varje år presenterar FN-nätverket SDNS en rapport över de mest och minst lyckliga befolkningarna i världen. Värst att leva i är Centralafrikanska republiken, Burundi och Tanzania.

Sverige var tills för ett par år sedan femma på listan, men har tappat och nu ligger vi på tionde plats, därmed är vi mest olyckliga i Norden. Norge har gått om Danmark som tar andraplatsen. Lyckligast är man därför i Norge numera.

Detta tapp sker samtidigt som politiker såväl som proffstyckare av olika de slag fortsatt hävda att Sverige bara blir tryggare och bättre, en bild som svenskar alltså inte verkar hålla med om.

Källor
Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!