Kortfattat

Miljöpartiet gör sig redo att ta upp striden för öppna gränser och massinvandring

Miljöpartiet kommer inte acceptera annat än öppna gränser och massinvandring om de ska samarbeta med socialdemokraterna efter valet 2018.

MP och S har en överenskommelse om migrationspolitiken som skall upphöra automatiskt 2019 men redan på sommaren 2018 skall partierna ta ställning till om lagstiftningen verkligen behövs. MP har bestämt sig för att man åter kan öppna gränserna till Sverige:

”Det är uppenbart för alla att det går bra för Sverige. Att då säga att vi inte kan ta emot fler människor går inte ihop, det finns ingen logik i det.”

Så säger Sara Richert, gruppledare för MP i Örebro.

MP gick ytterst motvilligt med på skärpningen i migrationspolitiken men trots att dåvarande språkröret Åsa Romson hart när grät när politiken presenterades lät inte protesterna från inom partiet mildras. Grön Ungdoms språkrör Hanna Lindström tycker att partiledningen skall sätta hårt mot hårt.

MP tänker ta strid i samband med valet 2018 och kräva en återgång till den tidigare migrationspolitiken. Får man inte med sig S på denna politik reses frågan om det är aktuellt med ett samarbete partierna emellan efter valet. Sara Richert igen:

”Jag tycker att Socialdemokraternas retorik är ganska obehaglig. Om de står fast vid sin linje har jag väldigt svårt att föreställa mig att vi kan sitta kvar i en regering med dem.”

Källor

Dagens industri: MP rustar för strid

Annonser

1 kommentar

Klicka här för att skriva en kommentar

Kommentera

 • Miljöpartiet består av tämligen goda människor med god motivation men…

  MP:s medlemmar är övertygade på riktigt att de är goda när deras politik orsakar fortsatt kärnkraft, död i Medelhavet, rasism i Sverige, våldtäkter på våra gator och potentiellt framtida terrorism mot otrogna svenskar och otrogna invandrare som flytt den idioti som MP prompt vill importera.

  MP vill fortsätta den miljöförstörande handeln med EU och överbefolka vår nation med fler miljöförstörande konsumenter oavsett om det är bra för miljön eller inte.

  Miljöpartiet är inte enbart miljöförstörande individer, de är ekologiskt okunniga. De kan inte förstå det helt enkelt för att de inte förstått exponentialfunktionen, men hur ska de någonsin kunna förstå exponentialfunktionen till fullo med hela sitt system? För att förstå att man är inkompetent måste man först nå en nivå av kompetens som gör att man förstår sin egen inkompetens.

  Föreställ dig med inlevelse att du är riktigt djävla korkad! Hur ska du då någonsin få någon som helst motivation till att förstå världens allra viktigaste kunskap?

  http://www.youtube.com/watch?v=Sqwd_u6HkMo
  https://www.youtube.com/watch?v=F-QA2rkpBSY

  Det är samma utmaning som en kattsamlare har, en utmaning som verkar oöverstiglig för kattsamlaren. Kattsamlandet leder till makabra konsekvenser för både katter och människor och myndigheterna tvingas gripa in, men vem ska gripa in mot dessa politiker som styr myndigheterna och gråter när de inte får samla fler migranter eller när vi deporterar dem eftersom de saknar asylskäl?

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!