Miljöpartiet gör sig redo att ta upp striden för öppna gränser och massinvandring

Miljöpartiet kommer inte acceptera annat än öppna gränser och massinvandring om de ska samarbeta med socialdemokraterna efter valet 2018.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

MP och S har en överenskommelse om migrationspolitiken som skall upphöra automatiskt 2019 men redan på sommaren 2018 skall partierna ta ställning till om lagstiftningen verkligen behövs. MP har bestämt sig för att man åter kan öppna gränserna till Sverige:

”Det är uppenbart för alla att det går bra för Sverige. Att då säga att vi inte kan ta emot fler människor går inte ihop, det finns ingen logik i det.”

Så säger Sara Richert, gruppledare för MP i Örebro.

MP gick ytterst motvilligt med på skärpningen i migrationspolitiken men trots att dåvarande språkröret Åsa Romson hart när grät när politiken presenterades lät inte protesterna från inom partiet mildras. Grön Ungdoms språkrör Hanna Lindström tycker att partiledningen skall sätta hårt mot hårt.

MP tänker ta strid i samband med valet 2018 och kräva en återgång till den tidigare migrationspolitiken. Får man inte med sig S på denna politik reses frågan om det är aktuellt med ett samarbete partierna emellan efter valet. Sara Richert igen:

”Jag tycker att Socialdemokraternas retorik är ganska obehaglig. Om de står fast vid sin linje har jag väldigt svårt att föreställa mig att vi kan sitta kvar i en regering med dem.”

Källor

Dagens industri: MP rustar för strid

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp