Kortfattat

Fredrik Reinfeldt: Invandring gör Sverige tryggare

Medan de europeiska folken söker sig till de invandringskritiska partierna för att försöka återupprätta tryggheten i sina länder går Fredrik Reinfeldt och motsatt håll och menar att invandringen istället skapar trygghet.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

I en intervju med den socialdemokratiska tidningen Aftonbladets webb-tv berättar tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt om sin syn på det politiska världsläget.

Reinfeldt gjorde sig känd som ansiktet för “Nya Moderaterna”, för den mest liberala invandringspolitiken i svensk historia och hur han avrundade sin tid med det infama talet om att svenska folket skulle “öppna sina hjärtan”.

Medan allt fler svenskar söker sig till invandringskritiska alternativ står dock Reinfeldt på sig och påstår bland annat att Sverige nu är tryggare än någonsin, och att ökningen av våldtäkter beror på ökad anmälningsfrekvens.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!