Filmklipp / Webb-TV

Så hycklar Sverige och EU med bojkotter och sanktioner

EU har sanktioner mot Iran och Ryssland, och sanktioner infördes mot Österrike när en invandringskritiker satt i regeringen. Men länder som på allvar bryter mot "mänskliga rättigheter"; ja rena diktaturer, har man inga sanktioner mot. Hyckleri?

Tycker du om vårt arbete?

Stöd oss genom en donation eller genom att lösa en prenumeration och bli medlem.

Annonser

Om skribenten

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Född 1982 och uppvuxen i Skogås söder om Stockholm. Flyttade utomlands redan 2007 och är numer bosatt med familj i Berlins utkanter.

Populära kommentarer

  1. Monopolkapitalisternas hyckleri med vänsterpartiet i lydigt släptåg.

  2. Det hela är ju så genomskinligt vad dessa sanktioner egentligen handlar om är kampen mot nationellt självbestämmande. Men det får såklart folk aldrig tillåtas få en klar uppfattning om i ett massmedia som i princip bara rapporterar sådant som är välsignat från EU. Inte konstigt då att man (från liberalt håll) dessutom lägger stor kraft på att försöka tysta ner alternativa nyheter genom att hävda att det finns kopplingar till det ondaste av det onda, Ryssland. Så uppenbart hycklande och lögnaktigt att en femåring kan förstå hur det ligger till.

Dessa kommentarer är från vårt forum, ge dig in i diskussionen på forum.motgift.nu

Folk som diskuterar detta på forumet:

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!