Kortfattat

Turkiskt parti invalt i det nederländska parlamentet – vill göra landet mer mångkulturellt

Denks partiordförande Selçuk Öztürk tillsammans med partiledaren Tunahan Kuzu.
Ett etniskt turkiskt parti har tagit plats i det nederländska parlamentet efter gårdagens val. Deras mål är att göra landet mer mångkulturellt.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Ett turkiskt parti som företräder turkiska intressen, kräver att Nederländerna skall bli mer mångkulturellt och att personer som är kritiska till invandring skall hindras att arbete inom offentlig sektor, har valts in i det nederländska parlamentet.

Det är partiet Denk (Tänk) som är etniskt turkiskt som nu erövrar tre mandat. Partiet har flera förslag på hur landet skall bli mer mångkulturellt. Man vill att regeringen skall finansiera utbildning av imamer och att skolbarn erbjuds att lära sig bland annat turkiska.

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!