“Ja till det tyska folket” – ny kampanj från NPD

Se kampanjfilmen från de tyska nationalisterna som vägrar vika sig för författningsdomstolens krav på att man måste gå med på att byta ut det tyska folket.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Efter försöket att förbjuda det tyska nationaldemokratiska partiet NPD stod det klart att författningsdomstolen menar att det är författningsvidrigt att kämpa för det tyska folkets överlevnad och skydda det mot att bli utbytt av främmande folk.

Idag, i samband med att NPD arrangerar sina partidagar, lanserar man därför kampanjen Ja zum deutschen Volk. I videon som presenterar kampanjen förklarar partiledare Frank Franz vikten av folklig integritet och förståelsen för sambandet mellan blod och jord, mellan folk och Heimat.

“Är Heimat bara en plats som man kan byta ut som man vill? Är människor bara en utbytbar massa som man kan flytta runt? Är kulturer bara kostymer man kan ta på och klä av sig som man vill?

Heimat är livsutrymmet och livsgrunden för vårt folk. Heimat är inte bara en älskvärd ort på planeten, utan det land som vårt arv har präglat. Vårt Heimat är våra rötter.”

Det tyska ordet Heimat betyder ungefär hembygd, men har en djupare betydelse än bara en fysisk plats. I Motgifts podcast avsnitt 344 diskuteras Heimat och behovet av ett sådant för alla människor.

Etiketter

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp