Kortfattat Utrikes

Ännu ett jättekors rest i protest mot moskébygge

Efter sabotage av ett kristet kors som rests för att protestera mot ett moskébygge samlades lokalborna för att sända en tydlig signal.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Vi skrev i söndags om hur tyska nationalister reste 10 meter högt kors i protest mot ett moskébygge i staden Erfurt. Natten efter att korsets restes så vandaliserades det, förmodligen av vänsterextremister eller islamister.

Men det hela fick en för sabotörerna förmodligen oväntad vändning. En stor andel lokalbor gick nämligen ut och reste upp korset igen. Men inte nöjde man sig där – istället valde man att resa ett andra kors och skickade en tydlig signal till de antityska krafterna i staden.

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!