Trumpanhängare slog tillbaka våldsamma vänsterextremister under demonstration

Amerikanska patrioter slog tillbaka mot våldsvänstern.
I Berkley, Kalifornien, USA, tvingades supportrar till president Trump slå tillbaka mot vänsterextremister som gick till attack.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Under helgen har tusentals människor i USA demonstrerat för Donald Trump. På ett 50-tal platser i 40 olika delstater samlades anhängare av presidenten för att visa sitt stöd.

I Berkley förvandlades demonstrationen till gatuslagsmål som böljade fram och tillbaka under flera timmar då vänsterextremister vägrade acceptera att också ens politiska motståndare har rätt att uttrycka sig.

I USA såväl som hemmavid är vänsterns syn på yttrandefrihet sig lik.

Tidigt på förmiddagen utbröt slagsmål och efter lunch hade våldsvänstern samlat sig tillräckligt för att det hela skulle urarta. Äldre män och kvinnor attackerades urskillningslöst, vilket möttes av Trumpsupportrar som slog tillbaka.

Polisen grep ett tiotal personer och har fått kritik för att man lät oroligheterna pågå utan att gripa in. Detta är inte första gången polisen i Berkley gjort detta. För några veckor sedan lät de vänstern vandalisera en byggnad där Breitbart-journalisten Milo Yiannopoulos höll en föreläsning.

Etiketter

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp