Sydafrikas president vill ta land från vita – en “krigsförklaring” säger boer-afrikanderna

Budskapet till de vita i Sydafrika är klart och tydligt.
Vita i Sydafrika hotas nu av att deras mark kommer att beslagtas av svarta, det efter att presidenten Jacob Zuma begärt att parlamentet ändrar grundlagen.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Allt sedan Sydafrika lämnades över till ANC har landet upplevt hur fattigdomen och våldet ökat. Nationen, som en gång blomstrade, är inte ens en skugga av sitt forna jag. Särskilt utsatta är den vita minoriteten som de facto är förmål för ett pågående folkmord.

Ytterligare ett steg för att utrota den vita befolkningen tas nu när president Jacob Zuma uppmanar det Sydafrikanska parlamentet att godkänna en förändring av konstitutionen som ger staten rätt att ta land från vita utan kompensation.

Zumas utspel kan ses som ett närmade till den svarta hatpolitikern Julius Malema som vid upprepade tillfällen uppmanat svarta att driva bort vita och döda dem.

Utspelet från Jacob Zuma har fått den vita intresseorganisationen Boer Afrikaner Volksraad att varna regeringen för att de genom förslaget skapar en farlig situation, som om det går igenom kan leda till raskrig i landet.

Runt år 2000 började regeringen i Zimbabwe att ta land från vita, något som fick ödesdigra konsekvenser och 15 år senare var man tvungna att be samma farmare man jagat bort att komma tillbaka. Vare sig FN, EU eller länder som Sverige har fördömt eller hotat med indraget bistånd till något av länderna. Folkmordet på vita tillåts fortgå.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp