Kortfattat Utrikes

Hon öppnade sitt hem för ett “flyktingbarn” – det skulle hon aldrig ha gjort

Välkomna, välkomna utbrister de med missriktat altruism, och snart är det fara på färde.
Den 12-åriga pojken visade sig vara något helt annat än det "ensamkommande flyktingbarn" som sagts. Fostermamman kom undan med blotta förskräckelsen.

Socialarbetare sa att hon skulle ta hand om en 12-årig pojke från Afghanistan men när hon mötte honom för första gången trodde hon inte sina ögon:

“Han såg ut att vara 19 år … Jag ville inte såra hans känslor … Jag brukar bara ta emot små barn, men jag tänkte att han behövde ett hem och tänkte inte mer på det.”

Snart skulle hon dock ångra sig och hennes familj hamna i stor fara.

Fostermamman berättar om det hela på ITV:s Loose Women och The Sun lyfter hennes berättelse i en artikel.

Efter ett besök hos tandläkaren bedömdes “flyktingbarnets” verkliga ålder vara mellan 18 och 21 och snart förändrades stämningen i fosterhemmet. Flyktingen blev hotfull.

Efter ett antal hotfulla incidenter framkom att “barnet” besökt extremistiska webbsidor och i meddelande till vänner berättat om hur han lurat britterna om hans verkliga ålder. Efter att fostermamman visat dessa meddelande för polisen greps “flyktingen” som hotade att döda dem.

Som man bäddar får man också ligga är ett talesätt som kommer väl till pass i dylika sammanhang och någon egentlig sympati får inte fostermamman från oss. Förhoppningen är väl att hon lär sig något, men det kan betvivlas. Mellan januari 2006 till juni 2016 visar det sig att 45 procent av det “barn” som Storbritannien tagit emot inte var barn.

 

Annonser

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Populära kommentarer

 1. Det är dags att öppet håna, bespotta, förakta och förnedra dessa "kvinnor". De måste mobbas tills de överväger självmord.

  Motgift med Magnus i spetsen gillar att tala om för män hur de minsann skall stå rakryggade mot extrema odds. Hur vore det med lite krav på "kvinnorna"? Eller förväntar Motgift mindre från dessa undervärdiga maninnor?

  Ska vi behandla kvinnor som vuxna tänkande varelser eller fortsätta se mellan fingrarna när de löper amok och förstör samhället?

  Blev du sur på ifrågasättandet av "kvinnan"?
  Blev du lika sur när mannen blev ifrågasatt?
  Självklart inte, eftersom du ser kvinnan som underlägsen. Fri från ansvar.

  Det är hög tid för "bästaste tjejgänget" att sluta onanera samt vältra sej i narcissism och ta ansvar. Ikläda sej en roll av KVINNA (och föda svenska barn).

 2. Snus says:

  Allvarligt talat Sokrates så är din try-hard sexism bara fånig. Du kan uppenbarligen formulera dig bra men varje gång du skriver om kvinnor låter du antingen som en imam eller någon som läst /b/ ett antal timmar för mycket.

  Det är inte produktivt för vår sak att gnälla på det där sättet.

  Ingen har försvarat kvinnan i artikeln heller. Var läser du in det?

 3. Det där är svårt att bemöta utan att gå till personangrepp men jag gör ett försök.

  Hela posten är oerhört kontraproduktiv i skenet av att den nationella rörelsen växer och lockar till sig fler och fler som tidigare har sett med mycket skeptiska ögon på denna.
  Att i grupp angripa även en felande individ så till den grad att dennes livssituation blir miserabel är både fegt och fullkomligt främmande för de flesta moraliskt tänkande individer.

  Jag kan inte se att den nationella rörelsen i stort skulle se mellan fingrarna när någon förstör samhället oavsett kön eller annan tillhörighet, ingen är utan ansvar.

  Att idag tala om kvinnor som barnafödande maskiner är att ställa sig i samma mörka och unkna åsiktshål som vilken radikal bakåtsträvande jihadist eller lutheran som helst.

  Visst behöver vi starkare familjer med fäder och mödrar som gemensamt bidrar till att skaffa barn och uppfostra en stark, rättvis och nationalistisk generation.
  Hur skulle detta gå till tror du @Sokrates, om kvinnas roll skulle vara att "föda barn", jag har svårt att se att den rollen tilltalar speciellt många kvinnor, som liksom män vill (och skall) vara en likvärdig del i familjen och samhället.

  Jag undviker att anmäla din post då jag tycker att den gör sig bättre som ett varnande exempel än att tas bort.

 4. Generellt

  Ursäkternas tid är förbi.
  Idag finns massor med information om "flyktingbarn" och om den flod av invandrare som bidragit till härligt överraskningsex i skogar och lägenheter.

  En kvinna som blir våldtagen är givetvis ett offer i ALLA sammanhang.
  MEN
  Man kanske får tänka till när man tar svarttaxin med Omar eller tar följe med Aram när han vet en genväg genom skogen till festen du skall på.

  Kommentarer som
  Det är dags att öppet håna, bespotta, förakta och förnedra dessa "kvinnor". De måste mobbas tills de överväger självmord.

  Den som är utan skuld kan väl spotta ut den första loskan medans vi andra föraktar denna misogyna handling.
  Som en annan skribent sade
  Detta efterlevs i mellanöstern

  För det andra
  En del av den nationella rörelsen sympatisörer verkar tycka att kvinnans enda värde är att skaffa barn.

  Jag undrar hur detta verkar i symbios med den folkgemenskap som samma människor ofta förespråkar ?

  Min drömkvinna är feminin,lycklig och intelligent samt en person som inte enbart lever för sina barn även om det givetvis är hennes kall och det viktigaste i livet.

  Tänkvärt är..
  SCUM-manifestet "utopi" är ett samhälle utan män där kvinnor mer eller mindre avskaffat dem som biologiska varelser.
  Ur boken kan läsas

  "Och när det gäller frågan om huruvida vi ska fortsätta producera män eller inte betyder inte det faktum att de -liksom sjukdomar alltid har funnits ibland oss att de skall fortsätta att existera. När det blir möjligt med genkontroll - och det kommer det snart att vara - är det självklart att vi skall producera endast hela och fullständiga varelser som inte är fysiskt defekta eller bristfälliga, inräknat emotionella bristfälligheter som att vara man. Precis som att avsiktlig produktion av blinda människor skulle vara högst omoraliskt skulle avsiktlig produktion av känslomässiga krymplingar vara det"

  Jag tycker mig se samma barnsjukdomar hos ett fåtal nationella sympatisörer där den skapade kvinnan enbart fungerar som en avelskossa och jag tycker inte det kan bli mer... Bögigt
  (För att uttrycka mig infantilt)

 5. Du missar ju poängen. Poängen är att man tydligen kan ställa vilka krav som helst på "män" men inte ens vågar klaga på dåliga "kvinnor".
  "Män" ska "stå upp" och slåss med kriminella gäng 1 mot 10 och så vidare. Men vågar Motgift(eller vilka som helst) tillrättavisa "kvinnor"? Nej, det gör man inte. Varför? Varför har man olika nivåer av krav på grund av vilka kromosompar man har?

  Som du också kan läsa så är det jag skrev (med jättefula ord) inget som riktar sej MOT "kvinnor". Jag ifrågasätter de "ledande initiativtagarna" inom nationalism, eller vad du vill.
  En sak skall jag ta till mej och det är att inte använda så fult språk eftersom det blir för "dimmigt" i texten.

  Frågan som jag ville ha svar på var, varför ställer man MYCKET högre krav på "män" än på "kvinnor"? Jag tycker inte alls att det är "väl tilltaget" att bespotta och håna personer som fördärvar samhället - även om de råkar vara kvinnor. Varför tycker du att kvinnor skall hållas till en lägre standard? Tycker du att kvinnor är mer barn än vuxna med ansvar?

Dessa kommentarer är från vårt forum, ge dig in i diskussionen på forum.motgift.nu

2 fler svar

Folk som diskuterar detta på forumet:

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!