Sverigevänner mörkar inte Lena Mellin, men det begriper du inte

Vem är Sverigevän? Den som öppet och ärligt tar upp de problem som Sverige står inför eller alla de som låtsas som inget? Vad tror ni är Aftonbladets inställning?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Donald Trump menade i ett tal att Sverige är ett exempel på ett land där man tagit emot på tok för många “flyktingar” under för kort tid utan att ha varit ens i närheten förberedda på de allvarliga konsekvenser som kommer därav, samt att detta syns tydligt om man betraktar samhället.

Ambassad, media, regering… ja alla som i vanliga fall tycker att Sverige egentligen inte finns, är tråkigt, rasistiskt eller vad vi nu har, reser ragg och menar att Trump inte vet vad han pratar om. Samtidigt, nedanför de höga elfenbenstornen som media och politiker  frekventerar, ger vanligt folk Trump rätt. Sverige är inte vad det var och det beror i allt väsentligt på massinvandringen och mångkulturen.

SD, som sagt det i alla år, passade så klart på att skriva en debattartikel i Wall Street Journal. Nyheten om detta nådde till sist tornen och vild panik utbröt. För helt plötsligt är det av största vikt att namnet Sverige skall flyga över vår jord med välputsad fasad. Den “moraliska stormakten” får inte avslöjas som en patetisk bluff.

Man hade dock inte mycket att gå efter och Lena Mellin (som verkligen börjar gå i barndom) försöker rädda upp situationen genom att peka ut fel i SD:s artikel. Det blir bara dumt för några fel finns inte utan hon hemfaller åt trams. SD skriver att islam är Sveriges andra största religion och hon kontrar med att den varit det i årtionden. SD kallar regeringen för socialistiskt, hon kontrar med att MP inte ser sig som socialister. Analysen är klar, SD ljuger och är inte Sverigevänner!

På den nivån är det. Statsrådet Morgan Johansson höjer också sin röst; han ska skriva ett debattsvar. “Åkesson ljuger” är hans slutsats.

På senare tid har jag flera gånger sett vi nationella ifrågasätts… vår kärlek till nationen och folket misstänkliggörs. För några månader sedan var vi köpta av ryssen och nu är vi egentligen inte Sverigevänner, eftersom vi har mage att konstatera det uppenbara om den eländiga situation Sverige befinner oss i. Som om förnekelse är bättre.

Det är som att en läkare inte säger åt tjockisen att banta; inte rökaren att sluta och inte alkoholisten att korka igen. Man säger åt tjockisen att banta för att man bryr sig om honom, men det behöver jag inte säga till dig som läser detta…

Lena Mellin borde sluta skriva, sluta dela med sig av sina tankar och ägna sig åt något hon kan istället – och det säger jag i all välmening. Samma gäller statsrådet Johansson… i all välmening.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp