Nej Krokom, det är inte “flyktingar” ni behöver

Morgondagens bybor i Molkom på väg över spanska gränsen.
Kommuner avfolkas och svenskar bildar vare sig familjer eller föder barn. Med det konstaterat, är det verkligen "flyktingar" som behövs för att rätta till läget?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Krokoms kommun försöker få “flyktingarna” att stanna kvar i kommunen och till SvD Jenny Edlund på länsstyrelsen i Jämtland:

“Kommunerna har varit väldigt missnöjda över att de har fått antalet anvisade flyktingar sänkt. I Norrlands inland minskar befolkningen för varje år. De senaste åren har vi äntligen börjat få se positiva befolkningssiffror tack vare invandring. Vi behöver dessa människor.”

Intressant nog var en flykting, en gång i tiden, någon man hjälpte tills det var ordning och reda och de kunde återvända hem. Idag har politikerna helt släppt det och “flyktingarna” har kommit för att stanna.

Men är det verkligen “flyktingar” man behöver? Finns det ett egenvärde i att det ska vara “flyktingar”. Tydligen, eftersom man inte närmare sig frågan från det håll som i rimlighetens namn hade varit mer naturligt; att man vill ha dit självgående barnfamiljer med entreprenörsanda.

Också på nationell nivå talas de allt oftare om att vi behöver invandrare, många invandrare. Varför? För att svenskarna inte föder barn. För Krokoms del är det lika sant… å ena sidan blir befolkningen äldre och de yngre bildar inte familj och flyttar till storstaden.

Är folkutbyte – eller ersättningsmigration som FN kallar det – den lösning vi vill ha? Varför är det förstavalet för regering, riksdag och kommun? Man hade ju kunnat skapa politiska förutsättningar för att svenskar åter bildar familjer, stora sådana till råga på allt. I en tid som denna krävs det inte mycket för att man, genom ekonomiska styrmedel, skulle kunna stimulera detta. Men det är ointressant och lösningen blir att importera människor istället, människor som skiljer sig mycket från oss svenskar.

Hur kommer Sverige och Molkom se ut när detta är gjort? När man fyllt på med främlingar från MÖNA och Afrika; när de människomassor som söker sig norr- eller västerut väl kommit hit och blivit majoritet? Ser det bra ut därifrån de kommer tycker du? Verkar det som att de kommer hit för att arbete hårt eller är det välfärden som lockar?

Massinvandring är inte lösningen på svenskarnas dalande nativitet. Lösningen är att svenskarna fyller på sitt land med nya svenskar. Lösningen är att vi bildar familjer och föder barn.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp