Anders Ygeman borde hålla truten och avgå

Klyftorna mellan politikerna och befolkningen fortsätter att öka. När Anders Ygeman besökte det alltid så socialdemokratiska Malmö efter de många dödsskjutningarna blev det återigen tydligt att den nuvarande regimen måste bort om det här landet ska kunna räddas.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Efter att invandrargäng skjutit ihjäl i första del varandra, men ibland också oskyldiga, på löpande band i Malmö så bjöd kommunstyrelsens ordförande Karin Stjerfeldt Jammeh ned inrikesminister Anders Ygeman till rikets tredje största stad (eller Tredje Rikets största stad som Socialdemokraterna vill kalla det…).

Ygeman, som på alla sätt personifierar det tråkiga och stela som utmärker svensk politik, menade att regeringen ser mycket allvarligt på utvecklingen i det som skulle bli mångkulturens förlovade land – staden som alltid styrts av Socialdemokraterna och mest av alla omfamnat utopin om det multikulturella samhället.

Han pratade om hårdare straff, mer övervakning och “hemlig dataavläsning” för att kunna ta del av krypterad information. Hur det ska gå till när man ska läsa av krypterad information har inte specificerats, men är det inte spännande att Socialdemokraterna, med god hjälp av övriga sjuklövern, har skapat ett samhälle där allt mer repression behövs, där medborgarna måste övervakas mer och där polisen ständigt behöver mera resurser? Vore det inte på plats att erkänna att ens samhällsbygge är ett stort misslyckande, avgå och lämna över stafettpinnen till någon bättre lämpad med nya idéer?

Med flackande blick menade han att “alla medborgare har ett eget ansvar för att inte göda den grova och den organiserade brottsligheten”. Exempel på sätt som man stödjer den organiserade brottsligheten menade Ygeman var att “handla spriten på närlivs, åka taxi för 59 kronor eller klippa sig för 50 kronor“.

Vem är den största boven här?

Det finns flera anmärkningsvärda saker med det här. För det första är den grövsta organiserade brottsligheten i det här landet den svenska staten och dess regering – det finns ingen annan kriminell organisation som har ett sådant utbyggt system av påtvingad beskyddarverksamhet eller som orsakar så mycket lidande för det svenska folket. Att välja att handla sina tjänster svart, eller att köpa sin sprit från utlandet, betyder inte att man stöttar de kriminella invandrargängen – det finns gott om svenskar att handla svart ifrån, eller köpa tysk öl från istället för att gå till statens monopolhandel.

Däremot, om man väljer att handla från Systembolaget eller betala skatt på sina tjänster, stöder man varje gång den kriminella staten, dess sjuka politik och de miljarder de varje år investerar i folkmordet på svenskarna.


Svenskvänlig journalistik kostar också pengar

Gillar du det du läser?
Swish: +491733201638
eller klicka här


Dessutom är det inte så lite fräckt av Anders Ygeman, som 2015 hade en tjänsteinkomst på över en och en halv miljon, att ondgöra sig över att vanligt folk väljer att “klippa sig för 50 spänn” (vilket jag inte ens vet om det är möjligt i Sverige, men låt oss ponera det för sakens skull). Det är klart att han kan springa hos trendiga frisörer i Stockholms innerstad, men för väldigt många är tiorna man kan spara in på att klippa sig svart skillnaden på om man ska ha råd att äta det man önskar sista veckan innan lön.

Det är så klart en verklighet Ygeman inte kan se från sitt elfenbenstorn.

Personligen tycker jag att alla ska handla svart i den utsträckning de kan, men de ska alltid försöka göra det från svenskar i första hand. Alkohol ska man självklart köpa från utlandet, och behöver man åka taxi är det mycket bättre att göra upp priset utan kvitto i förväg.

Vägra stödja den organiserade brottsligheten helt enkelt.

Hur vi ska lösa gängproblemen i Malmö? Det är enkelt; internera, deportera, repatriera.

Se presskonferens i sin helhet

 

Om skribenten

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Född 1982 och uppvuxen i Skogås söder om Stockholm. Flyttade utomlands redan 2007 och är numer bosatt med familj i Berlins utkanter.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp