Artikel Utrikes

Bombattentat mot nationalistiska lokaler

Två bomber detonerade med kort mellanrum natten mot tisdagen. Den ena utanför en nationalistisk partilokal, den andra utanför en av ledarnas butikslokal. Ingen människa ska ha kommit till skada.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Kortinformation
Denna betalningen sker med SSL-kryptering och ingen data lagras på våra servrar

Donation Total: 10,00 kr. 

Natten till tisdagen detonerade två bomber med kort mellanrum i Palermo; den ena utanför nationalistpartiet Forza Nuovas högkvarter i staden och den andra utanför en av ledarnas butikslokal.

Vid explosionerna förstördes fönsterrutor och ett flertal familjer som bor i husen där lokalerna befinner sig blev skrämda, men ingen person kom till skada. Polisen här heller inte gripit någon misstänkt gärningsman än.

Forza Nuova skriver i en uppdatering på Facebook att de “inte kommer att skrämmas” och att man “alltid kommer försvara sina utrymmen”. Men menar också att bombattentaten mot nationalisterna är ett bevis på att man arbetar i rätt riktning och på allvar börjar utgöra ett hot mot den rådande makten.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Torsdagens direktsändningar inställda - missa inte presskonferensen på lördag 14:00!Se presskonferensen
Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!