322. Troll- och anonymitetskultur på nätet

Tusentals främlingar och en minister hedrade den mördade Ahmed i Malmö, vilka brydde sig om Arminas för ett år sedan? Tyska journalister gläder sig över obekväm kollegas död. Detta pratar herrarna om. Därtill blir det en längre diskussion om nätfenomen som "trollande", men också om anonymitetskulturen som råder.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

  • I morgon avgörs det om tyska NPD förbjuds eller inte?
  • Vilka manifesterade för Arminas Pileckas?
  • På fredag blir blir vi över tio miljoner i Sverige… men inte för att svenskarna föder barn.
  • Jubel bland tysk gammelmedia när obekväm kollega avled.

Diskussion

De fyras gäng resonerar kring anonymitet och trollande på nätet. Vi drar över på tiden och stöter och blöter dessa ämnen och är inte alltid överens. Är vi gamla och oförstående eller finns det risker som förbises. Lyssna och tyck till.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp