GMM #090: Helt rätt att sparka ut George Soros

Ungern vill bli av med George Soros, klokt av dem! Svenska poliser ska inte känna sig kränkta av att bli utsatta för stenkastning i Tensta och norska studenter går det bra att utvisa, men inte kriminella "flyktingar". Detta kommenterar Magnus idag. Idag är det också premiär för segmentet "På väg mot den politiske soldaten" och Marcus "The Golden one" Follin finns med i studion.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

Raubtier, En hjältes väg

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp