15 miljoner afrikaner på väg till Europa

Den österrikiska militära underrättelsetjänsten varnar för att närmare 15 miljoner afrikanska migranter kommer att ta sig till Europa fram till år 2020. 

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Tidningen Bild skriver om rapporten som visar att mellan 2013 och 2016 kom det en halv miljon migranter från Afrika till Europa. Majoriteten av dem var inte flyktingar utan ekonomiska migranter och underrättelsetjänsten tror att denna trend kommer att hålla i sig, eller öka.

På grund av stigande arbetslöshet i Afrika beräknar man att det kommer finnas över 15 miljoner arbetslösa år 2020 och att många av dessa kommer att ta sikte mot Europa. Också EU:s gränsskydd, Frontex, har tidigare förutspått att medan invandringen från Mellanöstern och Centralasien kommer att minska, så kommer den från Afrika att öka.

FN och ersättningsinvandringen

FN med flera internationella tankesmedjor har sedan tidigare förespråkat en “ersättningsinvandring” till väst samt till Ryssland, Japan och Korea, eftersom man i dessa länder inte föder tillräckligt många barn.

Varför man inte föder barn har politiska orsaker såväl som kulturella, men lösningen verkar inte vara att stimulera nativiteten utan att ersätta med invandring. Och det finns människor att ta av. Fram till 2050 beräknas 28 afrikanska länder att fördubbla sin befolkning.

Vad man glömmer

Frågan som dock aldrig lyfts är konsekvenserna av denna massinvandring och den lyfts inte eftersom frågan i sig utmanar de centrala och grundmurade modernistiska idéerna.

Kan man ersätta den svenska eller europeiska befolkningen helt eller delvis med afrikaner och samtidigt försäkra sig om att teknik, innovation, välfärd etc. kommer bibehållas?

Kort sagt; kan vi ha ett Europa eller ett Sverige utan européer eller svenskar? Vi ser hur våra samhällen redan har förändrats på grund av massinvandringen och inte är det till det bättre.

Krisen är inte över – den har bara börjat

När vi hör att antalet asylsökande sjunker eller att invandringen minskar så är det dagens siffror som ställs mot “rekordåret” 2015. Över tid finns ingen minskning och ser vi framåt kan det – med dagens politiker – bara gå åt ett håll.

Vad kommer politiker av dagens mått göra när 15, 20, 50 eller 100 miljoner främlingar kräver plats i Europa? Speciellt med tanke på att man redan kommit fram till att “ersättningsinvandring” är lösningen på den dalande nativiteten?

Öppna gränser, flyktingar välkomna och huvudet i sanden. Detta är framtiden, den är uppenbar. Säg inte att du inte blev varnad!

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp