GMM #083: Vilka är “folket” egentligen?

“Folket” röstar fel… eller “folket” röstar rätt. Men vilka är “folket”? Magnus reder ut begreppet och visar att “folket” för oss nationella är något annat än “folket” enligt etablissemanget. Hur dåliga är de styrande egentligen? Nu kommer “nyheten” att bland andra Saudiarabien finansierar islamism i Europa… har säkerhetstjänsterna och politikerna sovit?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Fairytail of New York, The Pouges (feat. Kirsty McColl)

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp