GMM #081: Fallna kyrkor vill ha öppna gränser

Magnus ifrågasätter kyrkornas kristna tro och med Thomas av Aquino i ryggen leverers en svavelosande anklagelseakt. Förutom detta konstateras att vänstern verkar förälskade i Reinfeldt och vad säger det om oss, att vi går på den ena absurda falska nyheten efter den andra?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Gesenk Uit Bethlehem, Lianie May

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp