GMM #080: Journalister och ISIS – samma skrot och korn

Lögnpressen försöker kleta ISIS på Magnus och Magnus levererar en tillbakakaka. Det blir också en sammanfattning av Lucia som nu är över för i år samt en titt på de utvisningar som lovats av statsrådet Ygeman… hur kommer det gå är frågan?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Julvisa från Finnmarken, Sofia Karlsson

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp