GMM #078: Politikerna kan inte lösa ett smack!

Våld och trakasserier fortsätter att vara det vi skördar av mångkulturen och massinvandringen – och politikernas “lösningar” kommer inte hjälpa ett dugg. Magnus har däremot lösningar, riktiga lösningar, som han delar med sig av i dagens avsnitt. Med mycket mer, så klart.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Me and Booby McGee, The Highwaymen

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp