Dokumentär: Robert J. Mathews och The Order

Den 8 december är Robert J. Mathews dödsdag. Magnus Söderman har under alla år stått upp för att vi aldrig får glömma våra hjältar, de män och kvinnor som offrat sina liv eller sin frihet för vår Sak.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

I denna dokumentär, som spelades in 2014, lär du dig mer om Robert J. Mathews och The Order. Magnus Söderman, som under åren haft kontakt med flera av de fängslade (och i somliga fall nu döda) medlemmarna i organisationen intervjuas. Lyssnaren får också en introduktion kring The Order, vilka de var och vad de gjorde.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp