GMM #077: Fler kommer offras för mångkulturens skull

Förutom de “flyktingar” Sverige tar emot, förutom anhöriginvandringen som kommer slå rekord “behöver” vi fylla på med ännu fler hävdar AMS. Hellre armod än folkmord, menar Magnus. Och så har en ung kvinna åter mördats, för mångkulturens skull. Kommer nog någonsin bli nog? Idag är det ett känslosamt program, minst sagt.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Gone with the breeze, Ian Stuart & Stigger

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp