GMM #076: Österrike gick åt skogen – och?

Söndagens presidentval i Österrike gick inte som vi hoppades. Men det bör man inte bli förvånad över och åter igen är det viktigt att hålla i minnet att det är ett maraton vi håller på med, inte en sprint. Frågan är också, varför i hela friden gick Jimmie Åkesson på bögklubb?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– In A Glade, Milla Jovovich

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp