GMM #075: Våra traditioner bleknar bort

Allt fler orter struntar i Luciafirandet. Varför? Magnus tror inte vi kan skylla utlänningarna för det utan snarare masochistiska svenskar och den allmänna kulturlösheten. Bojkott är ett vapen som kan vara kraftfullt. Nu uppmanar Breitbart 45 miljoner läsare att bojkotta Kellogs, och varför inte, det var Kellogs som började.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Under the Boardwalk, The Boppers

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp