GMM #074: Kränk de lättkränkta!

Polisen skojar om lättkränktheten och folk blir kränkta. Unga svarta i Sverige utbildas av Utbildningsradion att känna sig kränkta… och så vidare. Magnus menar att man måste kränka de lättkränkta så mycket som möjligt, för deras egen skull. Det och svaga svenska politiker tillika en ännu värre flyktingsituation som står för dörren pratar Magnus om idag.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Mmm Mmm Mmm Mmm, Crash Test Dummies

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp